CASA L'AMORINO

Casa L´Amorino is in 2011 gekocht door Eva Derrer, een Zwitserse kunstenares die in de omgeving van Cupramontana een wandelvakantie hield met haar vrienden.  Toen ze dit huis zag, was ze op slag verliefd. Midden in een historisch centrum van een levendig stadje, met alle voorzieningen, maar zonder massa toerisme.  Zij heeft het huis in de loop van de jaren gerenoveerd, rekening houdend met de charme van het oude huis en gebruik makend van ecologisch verantwoorde materialen en de oude meubelstukken die zich in het huis bevonden.  Het huis heeft daarom zijn authentieke uitstraling bewaard en is  een unieke plek geworden voor een week relaxen en genieten van alles rondom Cupramontana en de wijde omgeving in Le Marche.  Perfect voor (echt)paren, vrienden of vriendinnen die er even tussenuit willen om bij te komen van hun hectische leven.  

Eva woont zelf in Zwitserland en is gedurende het jaar druk bezig met het maken van schilderijen en andere kunstwerken. Een aantal van haar schilderijen zijn te zien in de appartementen.  Ook maakt ze graag zeer lange wandelvakanties en daarom heeft ze mij gevraagd om het huis te beheren.  Ik ben Yvonne van Os en woon sinds 5 jaar ook in Cupramontana in een huis op het platteland. Ik weet dus precies wat er te doen is in de omgeving en hoe het is om hier te leven en kan daarom jullie vragen beantwoorden zoals: wat zijn de leukste steden om te bezoeken,  waar kun je wandelen of fietsen, wat zijn de evenementen die plaatselijk of regionaal georganiseerd worden en niet te vergeten, waar kun je lekker eten en drinken. En ik kan je verzekeren, Le Marche is echt de mooiste streek van Italie en jullie bezoek meer dan waard.

evArt

WAT ZEGGEN ONZE GASTEN

Wij hebben beide appartementen gehuurd voor een korte wandel vakantie met vriendinnen.  Appartementen zijn eenvoudig ingericht, maar hebben wel comfortabele bedden en zijn een prima uitvalsbasis voor lange wandelingen in de omgeving.  En wat een geweldige beleving is uit eten gaan op zaterdag avond in Restaurant Gina. 

Adrie, Ilona en Marleen

Vakantie 

Appartementen

Piazza IV Novembre, 26

60034 Cupramontana (AN)

Le Marche, Italy

Tel: 0039 329 582 9584

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

@2019 L'Amorino