LE MARCHE, MIDDEN IN HET HART VAN ITALIE

En Cupramontana ligt weer in het centrum van Le Marche.  Slechts 30 minuten van de stranden van MonteMarciano, 45 minuten van de zandstranden van Senigallia, of de prachtige kustlijn van Sirolo en Portonovo.  Maar ook de bergen van de Apennijnen en de beroemde grotten van Frassassi liggen op slechts 20 minuten van Cupramontana.  Kortom, al het natuurschoon van wat Italie je te bieden heeft bevindt zich vlakbij.  

HOE KOM JE ER?

Cupramontana is perfect te bereiken met de auto, het vliegtuig of de trein. Maar we hebben zelfs vakantie gangers die op de fiets gekomen zijn of helemaal wandelend vanuit Nederland. Cupramontana ligt op ongeveer 1500 km vanaf Utrecht. 

01

Trein

Het treinstation Castelplanio-Cupramontana ligt op ongeveer 10 minuten van het centrum van Cupramontana. Er rijden bussen, of taxi's, maar ik kan jullie ook ophalen en wegbrengen. 

02

Auto

Er zijn verschillende routes vanuit Nederland naar Le Marche, de snelste route is via Basel Zwitserland naar Milano, en dan via Bologna richting Ancona.  Maar anderen kiezen ervoor om via Oostenrijk te rijden. De beste dag om te rijden is zondag (geen vrachtverkeer) en daarom is het bij L'Amorino mogelijk om op elke willekeurige dag jullie vakantie te beginnen. 

03

Vliegtuig

Vanaf het vliegveld Ancona-Falconara is het slechts 25 minuten rijden naar Cupramontana. Er zijn verschillende mogelijkheden om hier te komen, denk aan Ryanair vanuit Weeze (Dld) of Charleroi (Belgie). Maar ook Lufthansa vliegt dagelijks vanaf Amsterdam via Munchen naar Ancona. De luchthavens Bologna en Rome liggen verder weg (Bologna 2 uur en Rome bijna 3 uur) maar daar kunnen auto's gehuurd worden of de trein genomen worden. 

Vakantie 

Appartementen

Piazza IV Novembre, 26

60034 Cupramontana (AN)

Le Marche, Italy

Tel: 0039 329 582 9584

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

@2019 L'Amorino